Vastgoed Management richt zich primair op het beheer van Vastgoed. Maar in het geval van NVM mag je Management ook in een andere context zien, namelijk dat van Interim Management in verschillende organisaties of bedrijven. In de meeste gevallen heeft het niets met Vastgoed te maken maar vooral met Logistieke- en Productieprocessen waar vanuit ruime ervaring een belangrijke rol gespeeld kan worden.

Hoewel het misschien wat misstaat op deze website van vastgoedmeppel.nl vind ik het toch van belang om te noemen. De afgelopen jaren waarin het leven van vastgoed niet altijd makkelijk was, heb ik naast de vastgoed activiteiten ook diverse projecten en interim opdrachten gedaan bij een aantal bedrijven zowel in Nederland als in het buitenland. Het blijkt goed te combineren te zijn met vastgoed beheer en daarom zal ik dit ook blijven doen.

Als afgestudeerd bedrijfskundige (Rijks Universiteit Groningen) heb ik diverse disciplines doorlopen binnen verschillende bedrijven waarbij de nadruk lag op productiebedrijven en productielogistiek. De functies die ik bekleedde waren voornamelijk op leidinggevend gebied (Operations Manager, Productie Directeur, Plant Manager)  De laatste jaren als zelfstandig ondernemer heb ik onder andere projectmatig gewerkt met het implementeren van MRP systemen door het gehele bedrijfsproces.

Dus indien u projecten of interim opdrachten heeft van welke aard dan ook en u zoekt een ervaren en betrouwbare generalist, dan kunt u mij altijd benaderen hoe groot of klein de klus dan ook is. Mijn insteek bij alle klussen is overigens om de zaken simpel te houden en te voorkomen dat mensen door de complexiteit niet meer weten waar ze mee bezig zijn en slechts 'op knoppen drukken'. Eenvoud en overzichtelijkheid is de basis voor succes!