Eenvoud is kracht!
Of het nu gaat om beheer van bedrijfsmatig of particulier onroerend goed, wij kunnen u helpen met het uit handen nemen van het beheer hierover. Onze insteek is om zaken niet moeilijker te maken dan ze zijn. U vindt bij ons geen ingewikkelde plannen en beheers-constructies en complexe kostenstructuren.

Wij zullen vooraf met u bespreken hoe u wilt dat uw vastgoed beheer zal plaatsvinden tegen vriendelijke tarieven. Juist omdat we vanuit de eenvoud willen werken hebben we te maken met lage kosten. Daarnaast vinden we het gewoon leuk om te doen en zal derhalve de nadruk voor ons niet liggen op omzet of winst maar vooral op betrouwbaarheid en integriteit, en dat zal zich uiteindelijk vertalen naar vriendelijke en duidelijke kosten met juist de aandacht voor wat uw bezit u (en niet ons) aan rendement oplevert.

Met de expertise die vooral in het bedrijfsleven is opgedaan in diverse leidinggevende disciplines (financieel, productielogistiek, management, ict) bij verschillende bedrijven haalt u meer in huis dan alleen vastgoed expertise. Als gediplomeerd makelaar en taxateur (KRMT register) zal ik u ook vanuit deze discipline niet teleurstellen.

Dus of u nu bedrijfspanden, winkelruimte of woningen wilt laten beheren door ons, ook al is het maar één enkel object, wij kunnen dit voor u verzorgen zodat u met een gerust hart uw vastgoed aan ons kunt toevertrouwen.